Developer Partner worden

Met het Imprivata Developer-programma kunnen software- en hardware-leveranciers de centrale workflows van Imprivata (zoals sterke authenticatie en HIPAA-conforme communicatie) met behulp van beproefde interfaces naadloos en 'native' integreren in hun eigen applicaties. Om succesvolle integratie mogelijk te maken, heeft Imprivata een robuust programma in vijf stadia voor samenwerking met ontwikkelaars. Dit programma biedt alle benodigde API-tools en documentatie om de partnertechnologie aan te sluiten op Imprivata-producten, uitgebreide training en onboarding, zorgvuldige certificeringsprotocols, speciale integratiesupport en samenwerking bij de marktintroductie.

Door deel te nemen aan ons formele programma, kunnen bedrijven met hun eigen merken profiteren van de vooraanstaande positie van Imprivata als leidende leverancier van oplossingen voor IT-beveiliging in de gezondheidszorg. Bovendien profiteren Imprivata-partners van gezamenlijke marketingactiviteiten zoals campagnes, evenementen en PR om hun oplossingen te promoten.

Vul het formulier aan de rechterkant in voor meer informatie over het partnerprogramma. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Share to:

Partner worden