Healthcon

Imprivata Denver HealthCon User Group

Tuesday, November 1st, 2022, 10:30AM MDT
Denver, Colorado

Imprivata Denver HealthCon User Group

Where: The Westin Denver Downtown

When: Tuesday, November 1st, 2022, 10:30am – 5:15PM MDT

Happy hour: 5:30pm MDT onwards


Each year, Imprivata hosts a series of regional ‘HealthCon’ user groups worldwide with the goal of highlighting customers, sharing best practices, networking, and facilitating conversations around industry trends and product direction. These interactive sessions are intended to benefit our customers’ entire organizations and optimize the product investments they have made with us.

This year, we are pleased to be offering this event in person in Denver, Colorado.

Key themes will include:

  • A strategic update from Imprivata’s Chief Technology Officer
  • New trends in digital identities
  • Customer project highlights and panel discussions
  • Clinical mobility on shared Android and iOS devices
  • Imprivata’s newest solutions including Identity Governance, Privileged Access Management, Patient Privacy Intelligence and Drug Diversion Monitoring
  • Imprivata demo showcase including:
    • Imprivata OneSign
    • Imprivata Confirm ID
    • Imprivata Identity Governance
    • Imprivata PatientSecure
    • Imprivata Mobile
    • Imprivata FairWarning
    • Imprivata Privileged Access Management
    • Imprivata SecureLink

Please register your interest and download the calendar invite.


Speakers:

Speaker One

Wes Wright
Chief Technology Officer, Imprivata

Speaker Two

Brian Jones
Chief Information Officer, Billings Clinic

Speaker Three

Sanjeev Sah
Vice President & Chief Information Security Officer, Centura Health


Event agenda

10:30am-11:00am 30 minutes Registration & Coffee
11:00am - 11:30am 30 minutes Welcome & introductions
11:30am - 12:00pm 30 minutes Executive outlook
Imprivata Digital Identity Framework
12:00pm - 12:45pm 45 minutes Simplifying the Complex with Epic
12:45pm – 1:45pm 60 minutes Lunch & Technology Showcase
1:45pm - 2:45pm 60 minutes Customer Panel
2:45pm - 3:45pm 30 minutes Imprivata Roadmap
3:45pm - 4:00pm 15 minutes Break
4:00pm - 4:30pm 30 minutes Imprivata DIF…what’s next?
Introducing the Digital Identity Maturity Model and Digital Identity Maturity Assessment Tool
4:30pm - 4:45pm 15 minutes Closing remarks
4:45pm – 5:15pm 30 minutes Drinks and Demos
5:15pm onwards Networking Event

Share to:

Register now